barnen tar vår tid

Pagotjejerna är nu ute på praktik och hinner inte riktigt ses, så inga nya upptåg eller spännande händelser förrän vi är tillbaka efter lovet.
Vi båda spenderar tid med en massa trevliga småbarn under dagarna.
Och visst saknar vi varandra! <3

för att kolla in hur vi har det så klicka på namnen :)

Evelina
Anna


  bilden är från nyår:)<3

hej!

Nu har skolan dragit igång igen; blodet sprutar, camilla halvsover på golven, alla är övertrötta och flummiga - allt är helt enkelt precis som vanligt.
Tjejerna lovade fler uppdateringar detta året och det ska det bli också, detta är den första i ordningen. Hittills har det bara hunnit bli en Pagojuice år 2009, Anna drack en. Evelina har inte druckit någon! Men det kommer :)
Alla läsare, kommentera så vi vet vilka ni är :D!!!
Kram på er alla!!

lite fin fakta om pago :D

Spendrups Bryggeri lanserar den populära juicen Pago på PET-flaska. Den gröna flaskan innehåller 33 cl och till en början släpps fem smaker i den nya förpackningen: apelsin/morot/citron, äpple, apelsin, tropisk multivitamin och röd multivitamin. De naturliga fruktjuicerna blir nu lätta i dubbel bemärkelse när glasflaskan byts mot PET och fyra av de fem dryckerna helt är utan tillsatt socker.

Alltfler väljer nyttiga drycker. Fyra av de fem Pago-juicerna[1] som lanseras på PET innehåller 100% juice och inget tillsatt socker. Tropisk multivitamin och röd multivitamin är dessutom berikade med 10 respektive 9 vitaminer, vilket gör dem till riktiga hälsodrycker. Pago innehåller inga konserveringsmedel, men är pastöriserad vilket gör att hållbarheten är lång - hela nio månader från förpackningsdatum.

Pago finns på caféer och restauranger, samt i dagligvaruhandeln och servicehandeln. Många känner igen den karaktäristiskt gröna glasflaskan, i storlekarna 20 cl och 33 cl. Den gröna färgen gör det inte enbart lätt att känna igen Pago - den är också en bidragande orsak till den långa hållbarheten genom att den skyddar innehållet i flaskan, främst vitaminerna, mot UV-strålning.

Helena Augustson, marknadschef läsk och vatten på Spendrups Bryggeri, är glad över att kunna erbjuda konsumenterna Pago i en ny praktisk förpackning.

- Många vill ha ett gott och nyttigt alternativ till vatten, som dessutom är lätt att ta med sig i väskan när de är på språng. Pagojuice är ett perfekt val vid fikat eller som måltidsdryck











visste ni att....
                         ........om man söker på "pagojuice" på youtube.com får man faktiskt fram resultat. reklamfilmer!! wow :D

föörstaa jaanuuaarii :D

Sådärja, ett nytt år har börjat.
Nog bidde det isabergstoppen för tjejerna alltid, bil upp och lite skräckblandad förtjusning över att hålla sig undan för att inte bli upptäckta av eventuella övervakningskameror, sedan jobbig gång i backe rätt upp i djup snö. Därefter fick de iaf avnjuta en fin vy av vackra fyrverkerier.
Lyckad företeelse ;D
De gick hem också, applåd till dem!!
Pago på er!!!

RSS 2.0